More selected projects

Mini-worksharing: Jules Fischer

Indblik i et kunstnerskab

 

Format: Mini-worksharing
Genre: Samtale 

Samtalen finder sted på Kontor nr. 25:
11.05.2022 at 9:00-10:00am

Fotograf: Morten Arnfred, Good Place Production

Om mini-worksharing

Hvordan arbejder man koreografisk, når der ikke er en kropslig praksis som er central? Og hvilken værdi har det at inkludere sine danseres fulde væsen i et værk, når det samtidig gør dem uerstattelige? 

I mødet med koreograf og billedkunstner Jules Fischer inviteres du tættere på deres arbejdsmetode og proces. Du får mulighed for at høre hvordan det har været at arbejde med temaer som forandring og forgængelighed, og blive konfronteret med corona i processen. 

Med kaffe, te og croissanter på bordet giver vi ordet til kunstneren og dykker sammen ned i deres verden. Vi håber at du er nysgerrig og har lyst til at starte dagen med os!

JULES FISCHER
Er koreograf og billedkunstner der arbejder med performance i krydsfeltet mellem koreografi og installation. Deres kunstneriske undersøgelse VANITAS var i sin spæde fase en del af HAUT x Bikubenfonden Pop Up Residency i 2020. Værket får sin premiere på den kuraterede gæstespilsscene TOASTER til Juni i år.

VANITAS
Blomster visner, frugter rådner, et glas går i stykker. Intet er for evigt. Titlen VANITAS refererer til barokkens stillebenmalerier, hvor tingene omkring os er iscenesat for at symbolisere både forgængelighed og forfængelighed. Installationen VANITAS er fyldt med ambivalens og alt er i en konstant tilstand af transformation. Den er en hyldest til queer- og trans fællesskabet overalt og til dem, der skal være i forandring for at blive hele. 

 

TILMELDING
Tilmeld dig via billet@hautscene.dk så sørger vi for at der er plads til dig. Mærk emnefeltet "Mini-worksharing".