More selected projects

AN HOUR WITH - Karis Zidore

giver plads til kort og intens fordybelse i et kunstnerskab eller kunsterisk praksis. 

Can art propose new

 

Format: AN HOUR WITH
Genre: Et samtale- og vidensdeling format. 

Dato: 26. januar 2023
Tid: kl. 09:00-10:00 

Sted: Kontor Nr. 25, Henrik Rungs Gade, 2200 Kbh N

Arrangementet er gratis, men der er begrænset pladser. Du kan tilmelde dig ved, at sende en mail til billet@hautscene.dk – skriv i emnelinjen: "AN HOUR WITH Karis Zidore". 

Foto: Marius Kongsgaard

 

AN HOUR WITH: Karis Zidore 

Karis Zidore er koreograf, danser og komponist, og medlem af dansefællesskabet Danseatelier. Hun vil til AN HOUR WITH tale om hendes praksis i krydsfeltet mellem lyd, stemme og krop. Hun er for tiden optaget af det erotiske, som udvidet begreb og genererende kraft – specifikt i processen med hendes solo-undersøgelse She’s Too Much Sound. Her dykker hun ind i det hyperladede ‘støn’ som stemmemateriale.
Til AN HOUR WITH vil Karis tale om at bevæge sig ind og ud af indre tilstande og ydre billeder, og om den åbne mund som scenerum.
Hun vil dele eksempler i form af billeder, tekst og video fra hendes seneste processer med undersøgelsen på residenserne HAUT/Aabne Scene i september 2022 og Det Danske Institut i Athen oktober-november 2022, samt give eksempler på andre værker og metoder.

Du kan læse mere om Karis her og om Danseatelier her

Om formatet 'AN HOUR WITH'

‘AN HOUR WITH’ er en mulighed for at møde kunstnere i uformelle rammer, hvor nye samtaler om kunsten kan blomstre. Intentionen er at opdyrke en tættere relation til og forståelse for forskellige kunstneriske praksisser og undersøgelser til inspiration for feltet lige nu. Med ‘AN HOUR WITH’ giver vi plads til kort og fokuseret at fordybe sig i en kunstners eller kunstnergruppes arbejde. 
‘AN HOUR WITH’ er for branchen, nationale og internationale kollegaer samt andre scenekunst-interesserede.