More selected projects

For Ever Four Seasons

Eksil af Convoi Exceptionnel

EKSIL 18.12.2017 - 23.12.2017 I Visning 22.12.2017 kl. 15

Convoi Exceptionnel er dette efterår gået i gang med at researche til en ny forestilling: "For ever four seasons".  Arbejdet med forestillingen har fundet sted i Amsterdam og Athen og nu i København, på HAUT, hvor gruppen vil arbejde med at udvikle den visuelle del af konceptet.

Naturen og kunsten er følgesvende. Naturen bliver repræsenteret og reproduceret om og om igen i musikken, i litteraturen, i billedkunsten og i film. For Convoi Exceptionnel er scenekunst en rumlig kunstform – og som landskaber, består den af tid. Akter og sekvenser fungerer som sæsoner, lys og mørke indikerer begyndelser og slutninger, nat og dag.

Men hvordan repræsenteres naturen i scenekunsten? Hvordan kan den være tilstede på scenen? Kan den repræsenteres uden imitation? Kan man visualisere et terræn uden at hente flere tons sten indenfor? Kan et landskab repræsenteres koreografisk? Der opstår mange spørgsmål og udfordringer, når naturen træder ind på scenen. Hvad kræver det, og hvilken dramaturgi og konceptuel tilgang legitimerer sådan et projekt i 2017/1018? Hvad er det modsatte af natur? Disse er nogle af hovedtemaerne i udviklingen af forestillingen "For ever four seasons".    

Medvirkende: Iscenesætter og scenograf: Jon R. Skulberg, danser: Kenzo Kusuda, musikere: SOMA & LIL, dramaturg: Astrid Hansen Holm, assistent: Olga Regitze Dyrløv Høegh. Andre involverede i projektet: Marianna Kavallieratos og Kristian Hverring