More selected projects

Scenisk undersøgelse

November 2015

SKOOP kombinerer visuelt og fysisk teater med performancekunst i et teaterrum hvor publikum kan mærke at performerne sætter noget på spil. SKOOP  er et skandinavisk scenekunstkollektiv bestående af tre skuespillere og tre scenografer som arbejder hinsides de konventionelle opfattelser af deres titler. 

I marts 2015 var SKOOP i en uges Eksil på HAUT_scene, hvor de startede undersøgelsen af menneskets fascination af skræk. I eksilet arbejdede gruppen med skrækken som en katalysator for umiddelbare relationelle situationer.
 

 

Et show om at finde den bedste version af sig selv når det virkelig gælder.

Er du forberedt på røveri, voldtægt, overfald, en pludselig lyst til at skære i nogens hud med en køkkenkniv, trangen til at hoppe ud fra en bro, at blive begravet under et tykt lag dødt hår, zombier, ensomhed, blod der kommer ud af dine øjne, atomudslip, opdagelsen at du har dræbt nogen, at dit ansigt langsomt forsvinder?

SKOOP vil forberede sig på de mest utænkelige skrækscenarier. Hvordan kan du bevare overblikket i en katastrofesituation? Hvordan gør du dig klar til at overleve dit værste mareridt? Du ved ikke hvad mennesket er i stand til at gøre når det bliver bange.

MARAN er en scenisk undersøgelse af menneskets fascination af skræk. Forestillingen er en fritstående opfølgning på Malted Milk, SKOOP´s debut fra 2011.

På scenen: Ida Grimsgaard (NO), Mina Lejbølle (DK), Hanna Reidmar (SE), Josephine Kylén Collins (SE/USA), Jessica Berg (SE), Liv Pflug (DK)

Co-produktion: HAUT Scene. Støttet af: Kulturkontakt Nord, Nordisk kulturfond, Statens Kunstfond.