More selected projects

Det Kolde Bord

Forestilling

4 VERDENSPREMIERER PRODUCERET PÅ 48 TIMER

Opskriften er enkel: 4 dramatikere, 4 instruktører, 16 skuespillere og 48 timer. Vi smider det hele i en stor gryde, og serverer 4 verdenspremierer for publikum. Deltagerne i Det kolde Bord udsættes for en række skarpe rammer, benspænd og tidspres, for i fællesskab at præsentere ny dansk scenekunst og dramatik.

– Det er quick’n’ dirty og en ren fryd for ganen.

I sommeren 2011 satte vi os for første gang omkring Det Kolde Bord i Huset i Magstræde, som dannede perfekte rammer om et projekt, som var nyt, ungt, friskt og ikke mindst hamrende ambitiøst. Nu er vi tilbage, med den 16. omgang og glæder os som små børn. -Deltagere vil blive offentliggjort senere.

Gruppen "Med Venlig Hilsen" blev dannet i 2012 af gruppen bag teaterkonceptet Det Kolde Bord, et 48-timers teaterprojekt, med det formål fortsat at udvikle nye projekter med fokus på udviklingen af ny dansk scenekunst.

Kunstnerisk gruppe: Thea Kulavig, Magnus Berg, Jacob Teglgaard, Rebekka Bentzen og Jonas Schou - Produktionsleder: Pernille Rosa Thomsen - Lysansvarlig: Elroy Villumsen
Det Kolde Bord har eksisteret siden 2011 og har ud over Københavnske teatre, gæstet teatre i både Aarhus og Odense, samt Sarpsborg i Norge.