More selected projects

AUKTION/AKTION

Performanceinstallation

17.04.2015 - 18.04.2015

Vontrapp (DK)
Vontrapp er en tværkunstnerisk gruppe, der arbejder med stedspecifikke teaterkoncepter. De har tidligere stået bag den abstrakte gyser Et drømmehus (2011), den audiovisuelle vandreforestilling Bevar mig vel (2012), og senest teaterinstallationen En håndfuld støv (2014) i Cisternerne på Frederiksberg.


SCANDINAVIAN PAIN.
AUKTION/AKTION vises på HAUT i forbindelse med programserien Scandinavian Pain. Læs mere her om det fulde program her:

 

Hvert år sender fogeden flere end 3000 mennesker på gaden, fordi de ikke kan betale deres husleje. Hjemmets effekter - hvor personlige de end må være - overdrages til politiet, der sælger det videre som et såkaldt ”udsat bohave”.

Vontrapp har købt et sådant.
Med performanceinstallationen AUKTION/AKTION vil Vontrapp invitere publikum til auktion på HAUT, hvor publikum konfronteres med ruinerne af et liv. Et hav af personlige ejendele vil blive sat til skue, og publikum får nu mulighed for at snuse, snage og byde på et andet menneskes hjem for småpenge.

AUKTION/AKTION er en usædvanlig performanceinstallation, der bevæger sig i grænsefeltet mellem fiktion og virkelighed.

Fredag d. 17/4 kl.15:00 - 20:00 og lørdag d. 18/4 kl. 12:00-20:00 vil dørene være åbne til eftersyn. Her kan potentielle købere komme og betragte de brugte hverdagsobjekter, samt nærstudere kataloget. Lørdag kl. 20:00 vil selve auktionen afvikles, når auktionarius indtager podiet.

Billetten er gratis, men det er jo en auktion, så husk kontanter - vi har også MobilePay. Vi ses på HAUT!

Kunstnerkollektivet Vontrapp består af:
Astrid Hansen Holm
Ina Hjorth Jacobsen
Kathrine Lund
Katrine Würtz Hansen
Malou Louise Lindblom
Sandra Boss