More selected projects

Eksil af HØRT

EKSIL 11.12.2017 - 15.12.2017 I Visning 15.12.2017 kl. 20

DØD af fællesskabet HØRT behandler vores forhold til livets sidste store begivenhed. Døden; som langsommelig, drabelig, poetisk.

Kender vi lugten af død? Følelsen af den, frygten for den eller lettelsen ved den? Er død sort? Eller gul? Og hvordan smager den? Kan leverpostejsmaden med den flade asie manifestere afdøde mormor, eller kan en iskold Redbull vække minderne om lillebror til live? Og endelig, er døden noget vi oplever sammen eller hver for sig? 

DØD er en publikumsinvolverende forestilling, som undersøger danskernes forhold til døden og livet - det vi kan blive enige om at vi har til fælles. Rummet fyldes med død -  og sammen ser vi den i øjnene, i håbet om at det giver os adgang til at se livet i et nyt perspektiv.

HØRT går i eksil på HAUT, som første skridt i udviklingen af et nyt ritual - en ny metode, der skal gøre det nemmere at diskutere komplekse emner. 

Om HØRT
HØRTs ønske er at gøre verden større, ved at gøre afstanden til sidemanden mindre. Vi aktiverer medborgeres hjerne, hjerte og krop gennem en kunstnerisk forankret tilgang til medborgerskabet. HØRT har siden 2014 udviklet nytænkende samtaleformer, der får mennesker til at mødes, snakke og bringe sig selv i spil

HØRT er Julie Thaulund, Nadja Kaspersen, Sofie Grunwald, Mia Cortes