More selected projects

Mini-worksharing: Det er sjældent at finde ro i en andens krop

Lyt til kunstnernes erfaringer med at arbejde tematisk med den syge krop 

 

Format: Mini-worksharing
Genre: Samtale 

Samtalen finder sted på Kontor nr. 25:
18.03.2022 at 9:00-10:00am

Fotograf: Louise Herrche Serup

Om mini-worksharing

Kunstnergruppen Leth/Tougaard/Egeberg fik én uge til rådighed til at arbejde med deres kunstneriske undersøgelse "Det er sjældent at finde ro i en andens krop" under et IN PROCESS residens på Odin Teatret i Holstebro. 

Med kaffe, te og croissanter på bordet inviterer vi DIG til dykke med ned i deres proces og høre hvordan har det været at arbejde tematisk med den syge krop. Hvilke udfordringer er gruppen stødt på? Hvad har de lært undervejs? Og hvilke erfaringer de tager med sig videre?

Kom forbi Nørrebro og start dagen sammen med os!

 

Om Det er sjældent at finde ro i en andens krop

Den kunstneriske undersøgelse har den syge krop som omdrejningspunkt. Kunstnergruppen Leth/Tougaard/Egeberg arbejdede under deres residens med en metodiske tilgang til det at blande stemme- og koreografisk arbejde, til at folde deres tematiske undersøgelse, af den syge krop, og dens politiske ståsted ud.

Læs mere om den kunstneriske undersøgelse her: www.hautscene.dk/det-er-sjaeldent

 

Om Leth/Tougaard/Egeberg

Leth/Tougaard/Egeberg er et nørdet og omsorgsfuldt samarbejde mellem tre scenekunstnere, der agerer grundsten i det større projekt “Det er sjældent at finde ro i en andens krop”. I 2023 vil projektet blive til en installatorisk performance på Fossekleiva Kultursenter i Norge, hvor blandt andet scenograf Mari LB Kamsvaag vil blive en del af det kunstneriske hold.