More selected projects

Det man siger: FREMTIDEN

Fortælleaften

Til denne DET MAN SIGER inviterer vi publikum til at fortælle deres historier om FREMTIDEN. Der er plads til otte fortællere på scenen.
Alle blandt publikum har mulighed for at melde sig. Det eneste krav er en selvoplevet historie på max 5 minutter, der passer til temaet.
Meld dig som fortæller på detmansiger@hoert.dk eller i baren på aftenen.

I foyeren på HAUT har arkitekt Clémence Wambergue skabt en udstilling, hvor man på egen hånd kan gå på opdagelse i temaet FREMTIDEN og lade sig inspirere.

Fortælleeventen DET MAN SIGER inviterer publikum på scenen med fortællinger fra deres eget liv. Denne gang er temaet FREMTIDEN.  

Kan du stole på en spåkone, der spår, at du bliver rockstjerne i en sen alder? Har du været så bange for fremtiden, at du glemte nutiden? Hvordan var det at opleve noget, du allerede havde drømt ville ske? Og red du med på Milleniumbølgen?

Fremtiden fylder
Nogle er til Whist, andre til Tarot. Nogle satser på heste, mens andre sætter penge på prinsen oven på dem. Nogle råber YOLO, andre hvisker FOMO. Så er der dem som sætter pris på lidt sci-fi, mens andre godter sig over at debattere grøn omstilling på Christiansborg. Fremtiden er noget, der i dén grad følger og fylder os. - Fylder os med frygt, håb, spænding, depressioner, sportsradikalisme og lightprodukter, livsgivende bogstavsvitaminer, angstbidte neglestumper og nytårsbobler.

Er der fremtid i fortiden?
Til DET MAN SIGER – FREMTIDEN beder vi publikum om at fortælle historier om fremtiden. Typisk når vi diskuterer fremtid er det med spørgsmål, drømme og visioner. Men når man fortæller personlige historier tager man udgangspunkt i datiden. Denne aften leverer vi ikke brandtaler, nytårsfortsæt og tebladelæsning, men byder derimod velkommen til et tilbageblik på fortidens fremtidshistorier.

Fælleskabet HØRT arrangerer fortælleaftener fordi denne genre er demokratisk, involverende og tilmed mestres af alle. HØRT arbejder aktivt for at borgere kan mødes og dele lidt af sig selv med hinanden. På den måde er vi alle sammen med til at sætte ord på den verden, der omgiver os.