Download pdf (DK)
Download pdf (ENG)
 

IN PROCESS - No Solo   

[Ansøgningsfrist 05-06-2023 12:00]

Mange dansekunstnere og koreografer arbejder solo. Det kommer til udtryk i deres praksis og i deres værker. Er det fordi de ønsker det? Eller fordi omstændigheder som tid, penge og faciliteter gør det udfordrende at indgå kontinuerligt i længerevarende samarbejder? HAUT og RAS vil med dette open call understøtte dansen og koreografien, der udvikles og udtrykkes i samarbejder og fællesskaber, og vi spørger: Hvordan kultiverer vi arbejdsformer med plads til kollektive processer og praksisser?

Med IN PROCESS – No Solo vil HAUT og RAS i Sandnes, Norge, give Rogaland-baserede dansekunstnere og koreografer mulighed for et black-box residency i København, for at udforske samarbejdet som arbejdsform, organisationsform, praksis og kunstnerisk udtryk.

IN PROCESS – No Solo er henvendt til konstellationer af dansere og koreografer baseret i Rogaland Norge, der har lyst til at udvikle og udfordre samarbejde gennem et residency. Residenciet afsluttes med en deling og samtale med det lokale miljø i København modereret af HAUT. 

INDHOLD 

Som del af IN PROCESS - No Solo tilbydes I:
• 7dages residency på Teateret Zeppelin i København med HAUT som vært 
• Mulighed
for at arbejde med lys og lyd 
Honorar for 6 arbejdsdage på DKK 9000 pr. kunstner (maks. 5 pers.) + honorar for forberedelse, mødedeltagelse og evaluering på DKK 1500 kr. pr. kunstner (maks. 5 pers.) + DKK 1500 kr. til intern post residency opsamling/afrunding (maks. 5 personer)

• Et materialebudget på maks DKK 3.000
• Overnatning
• Rejse t/r fra Norge 
Diæt på 300 kr pr. dag pr. kunstner (maks. 5 pers., 7 dage)
Til kunstnere med børn tilbyder HAUT at dække udgifter til børnepasning i forbindelse med residency med op til 3.000 kr. Hvis dette har relevans, så angiv det venligst i ansøgningen. 
Dokumentation af jeres praksis 
• En lokal vært med godt kendskab til det koreografiske miljø i København

 

DATOER 

​​​​​​• OBS! Produktionsmøde den 22. juni 2023 kl. 10 på RAS/HAUT/online, da HAUT holder lukket i juli
• IN PROCESS residenciet finder sted den 21. - 27. august 2023 på Teateret Zeppelin i København
• Deling og samtale den 27. august 2023 kl. 14.00 - 16.00 (?) 
• Evaluering af residenciet: ultimo september 2023

HVAD VI FORVENTER AF JER

• At I har lyst til at udforske og udfordre jeres solo-praksis i et fælles residency
• At I åbner jeres arbejdsrum for et publikum til en WORKSHAIRNG og giver et indblik i jeres proces og er åbne for feedback
• At I deltager i en evaluering af IN PROCESS-residencyformatet

SÅDAN ANSØGER I

Send os:

  1. En motiveret ansøgning, der indeholder en kort beskrivelse af jeres praksis samt hvad og hvordan I gerne vil fokusere på at udforske og udfordre denne under IN PROCESS - No Solo (maks. 1-2 sider). 
  2. CV på alle involverede (maks. 1 side per. person)
  3. Dokumentation af eller links til jeres hjemmesider.  

Ovenstående sendes i én samlet PDF-fil til opencall@hautscene.dk. Skriv “IN PROCESS – No Solo” i emnefeltet.
Ansøgningsfrist er d. 5. juni 2023 kl. 12.00.
Ansøgningen kan skrives på norsk, dansk og engelsk.

Er ansøgningen ikke modtaget rettidigt som én samlet PDF- fil, forbeholder vi os retten til ikke at medtage den i udvælgelsesprocessen. 

I kan forvente svar på jeres ansøgning i uge 24.

 

Har I spørgsmål, så kontakt HAUT konstituerede kunstneriske leder Betina Rex på  betina@hautscene.dk

 

IN PROCESS
IN PROCESS er rettet mod kunstnerisk udviklingsarbejde. I dette tilfælde for Rogaland baserede dansekunstnere og koreografer.

KURATERING

IN PROCESS – No solo kurateres af Runa Norheim, kurator for RAS, og den kunstneriske leder af HAUT.

WORKSHARING
WORKSHARING afrunder altid HAUTs IN PROCESS recidenser. Formatet kan antage mange former, men består altid af et indblik i den kunstneriske proces og en efterfølgende modereret samtale med publikum. Samtalen tager altid udgangspunkt i, hvad kunstneren har lyst til at få publikums feedback på. 

RAS - Regional Arena for Samtidsdans 
RAS er et residency center og en scene i Sandnes på den sydvestlige kyst af Norge. Programmet er sammensat af lokale, nationale og internationale værker, der konstant undersøger forestillingen om dans og koreografi som politiske agenter. RAS er en af de mest aktive scener for dans og koreografi i Norge og er bl.a. partner i turnénetværket Dansenett Norge.

HAUT
HAUT er en scenekunstorganisation, der støtter udviklingsprojekter og eksperimenter. Gennem open calls giver HAUT IN PROCESS-residencyophold til selvproducerende scenekunstnere og koreografer. IN PROCESS er skabt til kunstnerisk udviklingsarbejde og fordybelse. IN PROCESS afsluttes med et kollegialt møde mellem kunst, kunstnere og publikum, hvor dialog, og ikke domme, er i centrum. Læs mere om HAUT her og  i publikationen HAUT - Artistic development


Tilgængelighedsformation om Teatret Zeppelin
Teatret er desværre uegnet for kørestolsburgere. Der er mange trapper og ingen elevator eller handicaptoiletter.

 

"IN PROCESS - Documentation" er støttet af A.P. Møller Fonden, Statens Kunstfond og Københavns Kommune.