LAND SKAB vol. 2

af A MasIng Productions

Interaktiv performance installation

Fredag 31.09  - 19.00-20.15 inkl. feedback - Foyer

LAND SKAP er en hybrid af en udstilling, en forestilling og en film i nutid, hvor bevægelser og omgivelser bliver indrammet, re-skaleret og dubbet.

Et landskab skabt, kun for dine øjne

LAND SKAP Vol.2 er en hybrid af en udstilling, en forestilling og en film i nutid. Publikum kan vandre rundt i et område fuldt af kasser, som aktiveres når nogen kigger ind i dem. Dem som kigger ind kan se landskabet og menneskene, igennem kassen, som var det en film i nutid. Gennem boksenes beskyttende form kan intime øjeblikke deles med tilskuerne, historier som fortælles kun for deres ører. I LAND SKAP Vol.2 ønsker vi at udfordre publikum til at se sine omgivelser fra et nyt perspektiv.

Om kunstnerne
Navnet A MasIng er en hybrid af MASako og INGvild, fornavnene til kunstnerene som står bag initiativet. Efter mange års samarbejde i forskellige konstellasioner; side om side som dansere i forestillinger, som koreografer eller som mentorer for hinanen og som gæstekuratorer i hinandens festivaler, formede samarbejdet sig til sidst til en koreografisk duo. I A MasIng Productions eksperimenterer vi med, hvordan digitale oplevelser og virtuelle virkeligheder kan omformes til taktile sociale opplevelser. Vi bliver ofte indspireret af at observere vores omgivelser og lede efter svar på hvad der påvirker vores og andres valg i den faktiske virkelighed. Til vores eksil på HAUT har vi inviteret fem gæsteartister, som indspirerer os, til at være med på fortsættelsen af vores første arbejde med LAND SKAP Vol. 1.

LAND SKAP Vol.1 var et bestillingsværk til Sånafest 2017 og blev støttet af DE.MO./Movin’UP session II 2016.

LAND SKAP Vol.2 er støttet av Norsk Kulturråd

Fotos: Lukas Morio

 

CREDITS: Koreografi: A MasIng Productions(Masako Matsushita & Ingvild Isaksen) og Elisa Vassena. Dansere: Julie Rasmussen, Hilde I. Sandvold, Ida Grimsgaard, Elisa Vassena. Scenografi: A MasIng Productions og Ida Grimsgaard. Lyddesign: Fabrice Moinet