AN HOUR WITH - Nikoline Vicić Rasmussen

giver plads til kort og intens fordybelse i et kunstnerskab eller kunsterisk praksis. 

Can art propose new

 

Format: AN HOUR WITH
Genre: Conversation and knowledge-sharing format

Dato: 24. november 2022
Tid: kl. 09:00-10:00 

Sted: Kontor Nr. 25, Henrik Rungs Gade, 2200 Kbh N

Arrangementet er gratis, men der er begrænset pladser. Du kan tilmelde dig ved, at sende en mail til billet@hautscene.dk – skriv i emnelinjen: "AN HOUR WITH Nikoline Vicić Rasmussen". 

 

AN HOUR WITH: Nikoline Vicić Rasmussen

Nikoline Vicić Rasmussen er musiker, instruktør og debattør og vil til AN HOUR WITH, tale om sin kunstneriske praksis.
Nikoline er bl.a. kendt for sine debatskabende musikvideoer såsom: ”Flertallet er dumme” (2017), ”Sut Min Klit” (2018), ”Danskhed” (2019) og ”Gourmet” (2020).  Derudover har hun modtaget Agnes Henningsen Prisen for sit samfundsengagement og mod, ligesom hun også er Robert- og EKKO nomineret. Nikoline siger dog, at den største anerkendelse af hendes relevans er, den modstand hun møder: Hun har fået dødstrusler fra islamister, og er blevet forsøgt lukket ned af Socialdemokratiets advokater, ligesom Dansk Folkeparti offentligt har opfordret til at politianmelde hende og fratage hende alle legater. 

Om formatet 'AN HOUR WITH'

‘AN HOUR WITH’ er en mulighed for at møde kunstnere i uformelle rammer, hvor nye samtaler om kunsten kan blomstre. Intentionen er at opdyrke en tættere relation til og forståelse for forskellige kunstneriske praksisser og undersøgelser til inspiration for feltet lige nu. Med ‘AN HOUR WITH’ giver vi plads til kort og fokuseret at fordybe sig i en kunstners eller kunstnergruppes arbejde. 
‘AN HOUR WITH’ er for branchen, nationale og internationale kollegaer samt andre scenekunst-interesserede.