Program HAUT

HAUT FORÅR 2019

STAGING THE FUTURE OF TECHNOLOGIES

Vi har udvalgt komponist og lydkunstner Julie Lunding Østengaard, som bl.a. var en del af eksilet Inter-language i efteråret til at arbejde sammen med Christoffer Vincent Thon.
Vi har udvalgt det kunstneriske og akademiske kompagni
MANA:GROUP, som bl.a. står bag Cupid's 1st kiss til at arbejde sammen med Joel Illerhag.
Vi glæder os til at kunne dele mere om projekterne med jer og følge kunstnernes arbejde de næste par måneder frem mod CLICK FESTIVALEN d. 18-19. maj.

Om talentprogrammet STAGING THE FUTURE OF TECHNOLOGIES

HAUT og CATCH har indgået samarbejde om at skabe rammerne for to Eksiler, der skal blive en del af programmet på CLICK Festival i Helsingør i maj 2019. Samarbejdet er opstået ud af en fælles vision om at tilbyde rammer for kunstnerisk forskning og talentudvikling. Staging the Future of Technologies tager udgangspunkt i mødet mellem en teknologisk praksis og en kunstnerisk praksis. Projektet har fokus på at skabe nye, jævnbyrdige samarbejder i mødet mellem kunst og teknologi, og på den udviklende proces. Vi håber endvidere, at se showcases af samarbejdet til CLICK Festival, der har potentiale til at vokse og udvikle sig mod en færdig produktion efterfølgende. Catch har udvalgt to aktører funderet i en teknologisk praksis, Joel Illerhag, som har udviklet et nyt instrument: The Swedish Harp Bass, og Christoffer Vincent der arbejder med blandt andet med lys som kunstneriskmedie og ønsker at kombinere EEG teknologi med projektioner og lys, og skabe immersive, performative oplevelser. Disse to kunstnere skal arbejde sammen med Julie Østengaard og MANA:GROUP.

Writings on the Wall vol. 2

HAUT FORÅR 2019

I foråret 2019 præsenterer vi Writings on the Wall vol. 2, en eksilrækker for ny eskperimenterende dramatik. Eksilerne vil blive offentliggjort i løbet af januar.

Du kan læse om tidligere eksiler og projekter i vores arkiv her.

Statens_GreenStatens_Green