OM HAUT

med eksperimetet som udgangspunkt, skaber vi fremtidens scenekunst

HAUT er scene, værksted og producent for de nye generationer af scenekunstnere. Siden 2014 har vi arbejdet for at udfordre det traditionelle teaterlandskab og udvikle nye sceniske sprog og formater. Vi kuraterer og støtter udviklingen af værker og eksperimenter, der skaber nye kunstneriske udtryk, sætter samtiden i perspektiv og peger ind i fremtiden.

Vi er altid åbne for samarbejder og har løbende open calls, som vi annoncerer på Facebook og Instagram.

Den kunstneriske ledelse bag HAUT har samlede erfaringer inden for en lang række scenekunstneriske felter. Vi er et team af unge producenter, instruktører, koreografer og iværksættere. Vi sætter den kunstneriske kurs og kuraterer de værker, der tages ind. HAUT har adresse i Kødbyen sammen med Sort/Hvid. Dramaturg og producent Astrid Hansen Holm står for den daglige ledelse, og hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at sende en mail.

[unex_ce_button id="content_obrcgtssq,column_content_km09jhoiw" button_text_color="#14b88f" button_font="custom_one_italic" button_font_size="12px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="1px" button_bg_color="#transparent" button_padding="5px 25px 5px 25px" button_border_width="1px" button_border_color="#14b88f" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#50b79d" button_text_spacing_hover="1px" button_bg_hover_color="#transparent" button_border_hover_color="#50b79d" button_link="http://hautscene.dk/arkiv/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="" in_column="1"]Se mere[/ce_button]